Boudewijnsmult met minder Koolhydraten. - Vandaag (van de visboer) is het weer eens tijd voor een gebakken Scholletje. Koude gebakken vis kan je makkelijk opwarmen in de oven. 10 minuten op 200°C.
MY Visstek - NIEUW!!! Bladerdeeghapje met zalm pesto of zeewolf! HUISGEMAAKT! Heerlijk voor bij de borrel, koud of warm te eten. Opwarmen? 10 minuten op 160 graden in de oven. Bakje met
![Baaij Meals - Lekkerbek van kabeljauw, Baaije-saus, Knoflooksaus, Ravigottesaus Voor vis, vlees en maaltijden Baaij Meals - Lekkerbek van kabeljauw, Baaije-saus, Knoflooksaus, Ravigottesaus Voor vis, vlees en maaltijden](https://webshop.myfak.online/media/2a23156077241669085d612a919e5ff80fd77320/f56fa880-b5ae-11e8-a4ce-3a8cac3f1701_image1.jpg?w=542&h=474)